Blog

Logo-TekstMeester

Bloggen met Joomla

blogging with joomlaWordPress richt zich al sinds jaar en dag sterk op bloggers en is dan ook een van de meest bekende en gebruikte platformen om te bloggen. Wat iets minder bekend is, is dat je ook met Joomla over een prima platform beschikt om te bloggen. Met gebruikmaking van de Joomla core, kun je al snel een heel mooi blog opzetten. Met behulp van de vele Joomla extensies voeg je vervolgens extra opties toe aan je blog en beschik je over eindeloze mogelijkheden. 

Er komen heel wat dingen op je af als je voor het eerst gaat bloggen met Joomla. In dit artikel passeren een aantal zaken de revue waar je aan moet denken als je een blog opzet en geef ik je enkele nuttige tips en tools om het maximale uit je Joomla blog te halen.

Lees meer...

Nofollow links: nuttig of verspilde moeite?

NofollowHet achterlaten van reacties op forums en blogs is een bekende linkbuildingtechniek. Veel van de backlinks die je op deze manier naar je eigen site aanlegt zijn automatisch nofollow: Google volgt ze dan ook niet.

Is het reageren op blogs een achterhaalde manier van linkbuilding en kan je je tijd maar beter ergens anders aan besteden? De zin en onzin van nofollow links.

Lees meer...

Joomla 2.5: de 5 handigste nieuwe features

Joomla 2.5Joomla 2.5 is de meest recente long term release van Joomla. Deze nieuwe versie biedt heel wat nieuwe mogelijkheden.

Heb jij je site al geüpgraded? In dit artikel komen de 5 handigste en leukste nieuwe features van Joomla 2.5 aan bod.

 

Lees meer...

Top 5 Joomla extensies

Joomla is een krachtig CMS, waarmee je fraaie websites kunt bouwen. Maar met het gebruik van extensies komt je site pas echt tot leven! Hier de top 5 van Joomla extensies, die je echt moet hebben.

Lees meer...

Het belang van sitemaps voor SEO

Sitemaps zijn er in twee soorten: een HTML en een XML sitemap. Beide sitemaps zijn belangrijk voor SEO. Het is dus aan te raden om ze ook allebei te gebruiken voor je site!

Lees meer...

SEO basisbeginselen

SEO draait om drie elementen: content, linkbuilding en techniek. De een is wat belangrijker dan de ander, maar een solide SEO-strategie rust altijd op deze drie pijlers.  

Google Bot spidert het web

 

 

 

 

 

Lees meer...

Websites bouwen met een CMS

Je kunt op twee manieren een website bouwen: met een HTML-editor of met een CMS. CMS'en winnen snel aan populariteit. Ze zijn later op de webdesignmarkt gekomen en bieden meer mogelijkheden dan de traditionele HTML-editor.

Lees meer...

Spelling: de strijd tussen Groen en Wit

Elke taal heeft in principe maar één officiële spelling. Dat is voor het Nederlands niet anders: onze spelling ligt vast in het Groene Boekje. Maar er is een belangrijke kaper op de kust: het Witte Boekje. Wat zijn de verschillen en welke van de twee overtuigt het meest?

Lees meer...

Gratis videocursus SEO

Clipperboard-SEO-cursus

Met de gratis driedelige SEO-cursus van TekstMeester leert u de basisvaardigheden en -kennis om hoger in Google te komen.

Schrijf u hieronder in en ontvang direct per mail het eerste deel van de videocursus.

E-mailadres *
 
Voornaam *
 

Effectieve content

  • Binnen één werkdag een offerte
  • Scherpe tarieven op maat
  • Effectieve content voor online en print
  • Specialist in SEO-teksten

Offerte aanvragen

Contact

TekstMeester
Superior de Beerstraat 186
5046 HD Tilburg
KvK 53839528
icon email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
icon phone 06-14437152

Copyright

© copyright 2011-2015 TekstMeester