Over

Logo-TekstMeester

Over TekstMeester

Michiel BrandTekstMeester is het tekst- en vertaalbureau van mr. Michiel Brand. Al van jongs af aan heeft Michiel een passie voor alles wat met taal, schrijven en argumenteren te maken heeft. Vanuit deze interesses koos hij voor de studie Internationaal en Europees Recht aan de Universiteit van Tilburg.

Zijn favoriete taal is zonder twijfel Engels. Zo belandde hij, eerst als redacteur en later als hoofdredacteur, bij het Engelstalige juridische blad Tilburg Foreign Law Review. Ook verbleef Michiel enkele maanden in Engeland als Erasmus uitwisselingsstudent aan de University of Hull. Na het afronden van zijn studie in Tilburg volgde hij nog een master European Law aan het European University Institute in Florence.

Werk

Michiel heeft als docent en onderzoeker aan de universiteit gewerkt en is de auteur van meerdere Engelstalige juridische publicaties. Ook was hij enkele jaren werkzaam als jurist bestuursrecht bij de gemeentelijke en rijksoverheid. Eind 2011 richtte hij TekstMeester op. Daarnaast is hij werkzaam als scriptiebegeleider voor rechtenstudenten bij TopScriptie.

Waarom zou u kiezen voor teksten en vertalingen van TekstMeester?

TekstMeester combineert een fijnzinnig taalgevoel met zijn vaardigheden als jurist om kwalitatief hoogwaardige, goed gestructureerde teksten met overtuigingskracht te produceren. Een jurist is immers in de eerste plaats een pleiter. Een pleiter die in staat is om in een duidelijk geschreven betoog een verhaal te vertellen dat begrijpelijk en overtuigend is. Het resultaat? Effectieve teksten die de juiste toon treffen en de brug slaan tussen doel en resultaat.

Door zijn ruime ervaring in Engelstalig redactie- en schrijfwerk, produceert TekstMeester klinkende vertalingen die de boodschap en stijl van de brontekst zo goed mogelijk weergeven en behouden.

Gratis videocursus SEO

Clipperboard-SEO-cursus

Met de gratis driedelige SEO-cursus van TekstMeester leert u de basisvaardigheden en -kennis om hoger in Google te komen.

Schrijf u hieronder in en ontvang direct per mail het eerste deel van de videocursus.

E-mailadres *
 
Voornaam *
 

Effectieve content

  • Binnen één werkdag een offerte
  • Scherpe tarieven op maat
  • Effectieve content voor online en print
  • Specialist in SEO-teksten

Offerte aanvragen

Contact

TekstMeester
Lange Nieuwstraat 179
5041 DB Tilburg
KvK 53839528
icon email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
icon phone 06-14437152

Copyright

© copyright 2011-2015 TekstMeester