SEO-teksten

Logo-TekstMeester

SEO-teksten: hoog in Google met een SEO-tekstschrijver

Met SEO-teksten zet u uw website op de kaart. En dat telt! Er staan meer dan 600 miljoen websites op het internet. Hoe zorgt u ervoor dat mensen úw website vinden tussen deze digitale stortvloed aan informatie? Simpel. Door hoog in de zoekmachines te komen op de zoekwoorden die voor u van belang zijn.

Enkele interessante cijfers:

  • Bijna twee op de drie mensen oriënteert zich bij het aankopen van een product of dienst eerst via internet.
  • 68% van de potentiële klanten maakt via zoekmachines kennis met nieuwe aanbieders.
  • 96% van de internetters in Nederland maakt gebruik van een zoekmachine om informatie te vinden.

Is uw website goed zichtbaar in Google of gaan al die bezoekers naar de concurrent? TekstMeester is SEO-tekstschrijver en brengt uw website hoger in Google met slimme en effectieve SEO-teksten.

SEO-teksten met de juiste zoekwoorden

Het is natuurlijk belangrijk dat uw site gevonden wordt op de juiste zoekwoorden. TekstMeester verricht dan ook eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. Zo richten uw SEO-teksten zich op de zoekwoorden:

  • die goed aansluiten bij uw producten en diensten;
  • waar maandelijks veel op wordt gezocht in Google; en
  • waar een behapbare concurrentie op zit.

Op deze manier wordt uw website beter gevonden en trekt u maandelijks een hoop extra bezoekers. En het mooie is: al die bezoekers via zoekmachines kosten u niets! SEO is dan ook een van de effectiefste en goedkoopste vormen van online marketing.

Optimale SEO-webteksten voor bezoekers en zoekmachines

Een hoge positie in Google is natuurlijk mooi, maar uiteindelijk draait het om de bezoeker. Als SEO-tekstschrijver schrijft TekstMeester webteksten die optimaal gericht zijn op zowel zoekmachine als bezoeker. Uw SEO-teksten worden standaard voorzien van pakkende titels en omschrijvingen. Deze worden getoond bij uw website in de zoekresultaten van Google. Gebruikers klikken zo eerder door naar uw site.

SEO-tekstschrijverTekstMeester zorgt ook voor een optimale vormgeving. Lezen van een beeldscherm gaat nu eenmaal 25% langzamer dan van papier. U ontvangt dus SEO-webteksten die helder en to the point zijn. En makkelijk leesbaar, door slim gebruik van witregels, alinea's en kopjes.

Ten slotte kunt u vertrouwen op een sterke inhoud. Als freelance tekstschrijver is TekstMeester bedreven in het schrijven van effectieve, overtuigende teksten. Uw SEO-teksten leveren u dus niet alleen meer bezoekers, maar ook meer klanten op!

SEO-tekstschrijver voor online resultaat

Als SEO-tekstschrijver draagt TekstMeester graag bij aan uw online succes. Wilt u een zichtbare website, meer bezoekers en meer klanten? Neem dan snel contact op. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.

Gratis videocursus SEO

Clipperboard-SEO-cursus

Met de gratis driedelige SEO-cursus van TekstMeester leert u de basisvaardigheden en -kennis om hoger in Google te komen.

Schrijf u hieronder in en ontvang direct per mail het eerste deel van de videocursus.

E-mailadres *
 
Voornaam *
 

Effectieve content

  • Binnen één werkdag een offerte
  • Scherpe tarieven op maat
  • Effectieve content voor online en print
  • Specialist in SEO-teksten

Offerte aanvragen

Contact

TekstMeester
Superior de Beerstraat 186
5046 HD Tilburg
KvK 53839528
icon email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
icon phone 06-14437152

Copyright

© copyright 2011-2015 TekstMeester