Tekstcorrectie

Logo-TekstMeester

Tekstcorrectie met oog voor detail

tekstcorrectieMet tekstcorrectie van TekstMeester bent u verzekerd van een perfecte, foutloze tekst. Hebt u al een tekst op papier staan, maar twijfelt u of hij wel helemaal correct is? Dan biedt de tekstcorrectieservice van TekstMeester uitkomst.

Met oog voor detail slijpt en schaaft TekstMeester aan uw tekst. Net zolang tot hij perfect is. Alle d's en dt's piekfijn in orde, de komma's en punten op de goede plek en alle puntjes op de i.

Snel een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in en voeg uw te corrigeren tekst toe als bijlage. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Tekstcorrectie: spelling, grammatica en interpunctie

Bij tekstcorrectie neemt TekstMeester spelling, grammatica en interpunctie zorgvuldig onder de loep. Waar dat nodig is, worden correcties in de tekst doorgevoerd. Het eindresultaat? Vlekkeloze, onberispelijke teksten waarmee u uitstekend voor de dag komt.

Moet de tekst toch wat intensiever bewerkt worden? Dan kan TekstMeester uw tekst redigeren of herschrijven.

Tekst corrigeren: overtuig uw lezers

tekst corrigerenEen tekst corrigeren? Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan TekstMeester. Laat u namelijk uw tekst corrigeren door TekstMeester, dan kiest u voor precisie, vakkundigheid en kwaliteit. Met onze tekstcorrectieservice bent u verzekerd van een foutloze tekst, waarmee u uw lezer altijd overtuigt. En dat is een echt pluspunt!

Uw tekst is immers uiteindelijk toch uw visitekaartje: spelfouten komen niet professioneel over en kunnen u zelfs klanten kosten. Zeker in het geval van belangrijke teksten, zoals die in uw brochure of op uw website. Maar natuurlijk is tekst corrigeren ook van belang bij andere documenten, bijvoorbeeld scripties of beleidsrapporten. Ook hier kosten spelfouten je geheid punten.

Snel uw tekst corrigeren

TekstMeester houdt graag de vaart erin. Meestal ontvangt u al binnen enkele dagen uw tekst gecorrigeerd en wel retour. Een kostenindicatie? Die hebt u ook razendsnel: stuur uw te corrigeren tekst op via het contactformulier en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.

Gratis videocursus SEO

Clipperboard-SEO-cursus

Met de gratis driedelige SEO-cursus van TekstMeester leert u de basisvaardigheden en -kennis om hoger in Google te komen.

Schrijf u hieronder in en ontvang direct per mail het eerste deel van de videocursus.

E-mailadres *
 
Voornaam *
 

Effectieve content

  • Binnen één werkdag een offerte
  • Scherpe tarieven op maat
  • Effectieve content voor online en print
  • Specialist in SEO-teksten

Offerte aanvragen

Contact

TekstMeester
Lange Nieuwstraat 179
5041 DB Tilburg
KvK 53839528
icon email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
icon phone 06-14437152

Copyright

© copyright 2011-2015 TekstMeester