Tekstredactie

Logo-TekstMeester

Tekstredactie voor een puntgave tekst

Redactie van tekstenTekstredactie van TekstMeester betekent een tot in de puntjes verzorgde tekst. Ideaal voor als uw hele tekst al op papier staat, maar hij toch niet zo lekker weg leest. Of voor als u niet helemaal zeker bent van spelling, stijl en opbouw. In deze gevallen kiest u voor tekstredactie van TekstMeester: de garantie voor een puntgave tekst!

Meteen een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in en voeg uw te redigeren tekst toe als bijlage. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Tekstredactie: van spelling tot opbouw en ritme

Tekstredactie ziet toe op de gehele vorm van de tekst. Spelling, grammatica en interpunctie worden nauwkeurig beoordeeld en waar nodig aangepast. Daarnaast kijkt TekstMeester naar de inhoud, opbouw en stijl van de tekst. Is het een logisch verhaal van A tot Z? Haalt de lezer er snel uit waar hij of zij naar op zoek is en leest de tekst prettig weg? TekstMeester brengt de nodige verbeteringen aan en zorgt voor een soepele, goed leesbare tekst.

Het kan zijn dat uw tekst minder of juist méér bewerking nodig heeft. Blijkt redactie niet de juiste oplossing te zijn, dan kunt u gebruikmaken van tekstcorrectie of kunnen we uw tekst herschrijven.

Tekst redigeren: kwaliteit tegen een scherpe prijs

tekst redigerenWilt u graag uw tekst redigeren? Die klus kunt u zonder zorgen toevertrouwen aan TekstMeester. Als het om tekst en communicatie gaat, beheerst TekstMeester de kneepjes van het vak als geen ander. We nemen uw document zorgvuldig onder handen en leveren een foutloze en goedlopende tekst met overtuigingskracht. En u kunt altijd rekenen op een scherp tarief.

TekstMeester levert graag maatwerk. Op basis van uw tekst stellen we een passend tarief voor het redigeren vast. Zo betaalt u nooit te veel en profiteert u altijd van een scherpe en reële prijs.

Offerte aanvragen tekst redigeren

Een tekst redigeren gaat snel en eenvoudig:

  1. U stuurt uw te redigeren tekst op via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  2. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte voor het redigeren van uw tekst.
  3. Bent u akkoord met de offerte? Dan gaat TekstMeester aan de slag en ontvangt u zo snel mogelijk uw aangepaste tekst weer retour via de mail.

Gratis videocursus SEO

Clipperboard-SEO-cursus

Met de gratis driedelige SEO-cursus van TekstMeester leert u de basisvaardigheden en -kennis om hoger in Google te komen.

Schrijf u hieronder in en ontvang direct per mail het eerste deel van de videocursus.

E-mailadres *
 
Voornaam *
 

Effectieve content

  • Binnen één werkdag een offerte
  • Scherpe tarieven op maat
  • Effectieve content voor online en print
  • Specialist in SEO-teksten

Offerte aanvragen

Contact

TekstMeester
Superior de Beerstraat 186
5046 HD Tilburg
KvK 53839528
icon email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
icon phone 06-14437152

Copyright

© copyright 2011-2015 TekstMeester