Vertalingen

Logo-TekstMeester

Vertaler Engels-Nederlands en Nederlands-Engels

Engels is een echte wereldtaal en een goede vertaler Engels-Nederlandsvertaler Engels-Nederlands en Nederlands-Engels en Nederlands-Engels is dan ook zeker geen overbodige luxe. Niet alleen is het een van de meest gesproken talen ter wereld, maar Engels wordt vooral ook door zeer veel mensen als tweede taal gesproken en verstaan waarmee het de internationale communicatietaal bij uitstek is.

In uw communicatie met Engelstalige lezers is het daarom van belang dat u goed voor de dag komt met Engelse teksten van hoge kwaliteit. Ook is het vertalen van uw Nederlandse teksten naar het Engels een uitgelezen manier om een grotere doelgroep aan te spreken in zowel binnen- als buitenland.  

TekstMeester levert professionele vertalingen

TekstMeester is de betrouwbare oplossing voor uw vertaalvraag. Vertalen is namelijk meer dan alleen het omzetten van woorden en teksten in een andere taal dan de oorspronkelijke taal. Een goede vertaler Engels-Nederlands en Nederlands-Engels richt zich op een juiste weergave van de betekenis van de oorspronkelijke tekst met aandacht voor alle nuances.

De kunst is om een tekst te maken die oorspronkelijk lijkt en dus niet leest als een vertaling. Tegelijk moet de oorspronkelijke boodschap goed overkomen in de vertaalde tekst en moet de vertaling qua stijl en tone of voice naadloos aansluiten bij de brontekst. Als vertaler Engels-Nederlands en Nederlands-Engels heeft TekstMeester ruime ervaring met de Engelse taal en zorgt ervoor dat uw boodschap helder overkomt. Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, vindt voor levering altijd nog een extra proofread plaats door een native speaker. Zo kunt u rekenen op een professionele vertaling die staat als een huis en waarmee u goed voor de dag komt!

Gratis videocursus SEO

Clipperboard-SEO-cursus

Met de gratis driedelige SEO-cursus van TekstMeester leert u de basisvaardigheden en -kennis om hoger in Google te komen.

Schrijf u hieronder in en ontvang direct per mail het eerste deel van de videocursus.

E-mailadres *
 
Voornaam *
 

Effectieve content

  • Binnen één werkdag een offerte
  • Scherpe tarieven op maat
  • Effectieve content voor online en print
  • Specialist in SEO-teksten

Offerte aanvragen

Contact

TekstMeester
Superior de Beerstraat 186
5046 HD Tilburg
KvK 53839528
icon email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
icon phone 06-14437152

Copyright

© copyright 2011-2015 TekstMeester