Updated 31/08/2023

Je hoeft je laptop maar open te klappen en je wordt er links en rechts mee om de oren geslagen: slechte teksten. En dan heb ik het niet alleen over de inhoud. Ook qua stijl, structuur, flow, overtuigingskracht, spelling en opmaak gaat het vaak mis.

Dit boek is er dan ook een naar mijn hart. Het rekent genadeloos af met slechte teksten en legt je haarfijn uit welke schrijfzondes en -valkuilen je echt moet vermijden.

Weg met slechte teksten!* is een heerlijk bladerboek, barstensvol nuttige tips. Handig om snel de onderwerpen te checken waar jij zelf wel eens de mist in gaat. En ideaal om tijdens het schrijven bij de hand te houden om pijnlijke fouten te voorkomen.

Eén ding is zeker: dit boek maakt je teksten stukken beter, krachtiger en overtuigender.

Lees meer

Updated 11/08/2023

Dit boek leert je een marketingfilosofie die zó simpel en tegelijkertijd zó revolutionair is, dat je bij het lezen geheid een Aha-erlebnis krijgt. Je kunt haast niet geloven dat je dit al die jaren over het hoofd hebt gezien.

They Ask, You Answer* (TAYA) draait helemaal om het beantwoorden van de vragen van je klanten. Met 100% eerlijkheid en transparantie.

De kernboodschap is simpel en enorm voor de hand liggend. Maar toch wagen de meeste bedrijven zich hier niet aan (waarom dat is, vertel ik je zo).

Eén ding is duidelijk: door dit boek van Marcus Sheridan en Danielle Navas-Brandt ben ik compleet anders tegen marketing aan gaan kijken. De TAYA-filosofie opent de weg naar betere en eerlijkere marketing. Dat betekent: meer tevreden klanten én meer omzet voor je bedrijf. O ja, ook je SEO-resultaten gaan compleet door het dak als je deze strategie volgt 📈.

Lees meer

Updated 12/07/2023

Heb je ooit met open mond naar David Copperfield of Hans Klok zitten kijken? Je wéét dat het doorgestoken kaart is. Dat ze trucjes gebruiken om je af te leiden. En tóch trap je er met open ogen in.

Goeie copywriters hebben precies dezelfde toverkrachten in huis. Ze goochelen met woorden en sturen het gedrag van hun lezers. Ze schrijven ijzersterke, overtuigende teksten die aanzetten tot actie.

Het resultaat: een karrevracht aan klanten en harde euro’s in de kassa 🤑.

Wil jij ook leren goochelen en meer succes behalen met je teksten? Dan is dit boek echt iets voor jou. Alles wat je nodig hebt, zijn De 7 magische woorden*. Oké, en een toetsenbord/toverstokje 🪄.

Lees meer

Updated 12/07/2023

Wil je beter scoren in Bing? Logisch. Het is de op een na populairste zoekmachine in Nederland.

Voor meer SEO-succes in Bing heb je in ieder geval Bing Webmaster Tools nodig.

In deze blogpost ontdek je:

  • De voordelen van Bing Webmaster Tools
  • Hoe je je moet aanmelden (het is snel en supereenvoudig)
  • Hoe je het maximale uit Bing Webmaster Tools haalt (complete handleiding met tips & tricks)
Lees meer

Updated 21/06/2023

Wil jij een supersuccesvolle business zonder sloten geld aan advertenties uit te geven? Dan is dit boek precies wat je nodig hebt. In een razende achtbaanrit van 188 pagina’s bomvol handige tips ontdek je hoe je dit voor elkaar bokst.

Het recept is eigenlijk best eenvoudig en de titel zegt het treffend: Wat je verkoopt ben je zelf: waarom de beste reclame gratis is*.

Lees meer