Updated 31/01/2024

Links zijn superbelangrijk. Want elke keer als een andere website naar jou linkt, levert dat SEO-punten op. Zo ga je beter scoren in Google en haal je meer bezoekersverkeer en omzet binnen met je website.

Maar… linkbuilding is best een uitdaging. Waar begin je, hoe benader je andere websites, mag je betalen voor links? En wat als je eigenlijk helemaal geen zin/tijd hebt en je linkbuilding liever wilt uitbesteden?

In deze SEO Podcast krijg je antwoord op al je vragen. Zo doe jij straks linkbuilding zonder hoofdpijn!

Lees meer

Updated 23/11/2023

Het is een bekend probleem voor veel websites: orphan pages! Heb jij hier ook last van?

Lees snel verder en ontdek:

  • Waarom orphan pages zo’n drama zijn voor SEO
  • Hoe je ze opspoort (met 2 handige methodes)
  • Hoe je ze oplost (in 3 stappen)

En vergeet ook zeker de bonustip aan het eind niet. Dat is dé manier om meer SEO-resultaat te halen met je interne links 🚀.

Lees meer

Updated 09/11/2023

Met een sterke meta-description haal je meer bezoekers naar je website én scoor je hoger in Google.

In deze complete praktijkgids leer je:

  • Wat een meta-description is
  • Hoe je ijzersterke meta-descriptions schrijft voor meer kliks
  • Hoe je jouw resultaten checkt en verbetert
  • Hoe je met AI tijd bespaart en (veel) betere meta-descriptions schrijft
  • En nog veel meer…
Lees meer

Updated 27/10/2023

Je hoeft je laptop maar open te klappen en je wordt er links en rechts mee om de oren geslagen: slechte teksten. En dan heb ik het niet alleen over de inhoud. Ook qua stijl, structuur, flow, overtuigingskracht, spelling en opmaak gaat het vaak mis.

Dit boek is er dan ook een naar mijn hart. Het rekent genadeloos af met slechte teksten en legt je haarfijn uit welke schrijfzondes en -valkuilen je echt moet vermijden.

Weg met slechte teksten!* is een heerlijk bladerboek, barstensvol nuttige tips. Handig om snel de onderwerpen te checken waar jij zelf wel eens de mist in gaat. En ideaal om tijdens het schrijven bij de hand te houden om pijnlijke fouten te voorkomen.

Eén ding is zeker: dit boek maakt je teksten stukken beter, krachtiger en overtuigender.

Lees meer

Updated 25/10/2023

Dit boek leert je een marketingfilosofie die zó simpel en tegelijkertijd zó revolutionair is, dat je bij het lezen geheid een Aha-erlebnis krijgt. Je kunt haast niet geloven dat je dit al die jaren over het hoofd hebt gezien.

They Ask, You Answer* (TAYA) draait helemaal om het beantwoorden van de vragen van je klanten. Met 100% eerlijkheid en transparantie.

De kernboodschap is simpel en enorm voor de hand liggend. Maar toch wagen de meeste bedrijven zich hier niet aan (waarom dat is, vertel ik je zo).

Eén ding is duidelijk: door dit boek van Marcus Sheridan en Danielle Navas-Brandt ben ik compleet anders tegen marketing aan gaan kijken. De TAYA-filosofie opent de weg naar betere en eerlijkere marketing. Dat betekent: meer tevreden klanten én meer omzet voor je bedrijf. O ja, ook je SEO-resultaten gaan compleet door het dak als je deze strategie volgt 📈.

Lees meer