Recensies

Aardnet

Logo Aardnet“TekstMeester levert maatwerk met een goede kwaliteit. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en weet deze op de juiste manier te vertalen naar een websitetekst.

Bij onze samenwerking lag de nadruk op het verbeteren van de vindbaarheid op internet en voor zover is onze missie geslaagd. Het aantal bezoekers op de site is verdrievoudigd. Tot op heden zijn wij dan ook erg tevreden over de samenwerking met Michiel!”

Yannick Vincent, Aardnet

Alpha Fundraising Consultancy

Alpha_Fundraising_Consultancy“Met het vernieuwen van de website www.geefomuwregio.nl wilden we ook meteen de vindbaarheid vergroten. TekstMeester heeft hiervoor een uitvoerig zoekwoordenonderzoek gedaan en de resultaten verwerkt in alle teksten die hij geschreven heeft. Helemaal in de stijl die we voor ogen hadden.

Niet alleen denkt Michiel mee, hij neemt ook initiatief en toont interesse in het hele proces. Verder levert hij kwaliteit tegen een scherp tarief, nog voor de gestelde deadlines. Voor een volgende opdracht zullen we TekstMeester zeker weer benaderen.”

Sylvia Voogt, Alpha Fundraising Consultancy

Brokking & Jessurun Juristen

Brokking en JessurunDoor de aard van onze dienstverlening in samenhang met onze doelgroep, dienen webteksten zowel juridisch correct als toegankelijk te zijn voor een breed publiek. Michiel slaagt er telkens weer in om dit in een korte termijn te realiseren.

Ook in de toekomst zullen wij gebruik blijven maken van zijn diensten.

Arjen Brokking, Letselschadebureau Brokking & Jessurun

Centrum Nalatenschappen

Centrum_Nalatenschappen“Michiel weet als geen ander de stijl van de organisatie om te zetten in een wervende (website)tekst.

TekstMeester maakt ondertussen deel uit van onze vaste kern van tekstschrijvers. Fijne samenwerking en kwaliteit tegen een redelijke vergoeding. Kortom: een echte aanrader!”

Lonneke Coomans, Centrum Nalatenschappen

Formdesk

logo-Formdesk“Voor de nieuwe website van ons formulierensysteem hebben we vele teksten herschreven. We hebben besloten om deze te laten controleren door een tekstschrijver. Het mooiste zou zijn als deze persoon ook degene was die het kon vertalen naar het Engels. Waar we alleen al een aantal keer eerder tegenaan zijn gelopen, is het missen van het gevoel voor het product. De schrijvers zijn geen gebruikers van ons product en kunnen zich dus moeilijk inleven in de boodschap die wij willen overdragen.

De website van tekstmeester.nl van Michiel gaf echter vertrouwen. En zoals uiteindelijk blijkt, niet voor niets. Want wat zijn we blij uiteindelijk toch voor een controleslag door een tekstschrijver te hebben gekozen. Michiel bedenkt eerst welke boodschap wij willen overdragen en corrigeert niet alleen, maar verbetert de tekst. Ook de vertalingen naar het Engels waren uitstekend.”

Marco Beuk, Formdesk

Legro Autoglas

Logo_Legro_Autoglas“Zeer knap hoe Michiel van TekstMeester een oriënterend gesprek kan omzetten in een webtekst en in één keer het verhaal goed weet over te brengen. Ook de professionaliteit wat betreft het zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse waarmee de webtekst zijn geld terugverdient. Zeer fijne samenwerking, ik zie uit naar de volgende samenwerking voor een nieuwe tekst.”

Jordi Legro, Legro Autoglas

MBS-Brandwachten

logo-MBS-Brandwachten“Onze website was duidelijk toe aan nieuwe teksten, waardoor we hoopten op de eerste pagina van Google te komen. Via hetzelfde Google vonden we TekstMeester.

Na wat mailwisselingen met Michiel is hij begonnen met het zoekwoordenonderzoek. Hierna heeft hij perfect de hoofdteksten herschreven. Michiel weet waar hij over praat, hij neemt ook initiatief en levert kwaliteit. Zijn service gaat verder daar waar die van anderen ophoudt. Een echte aanrader dus.”

Istvan Gal, MBS Brandwachten

Nova Cura

Nova_Cura“Als bedrijf in de markt voor particuliere diensten, zochten we een tekstschrijver die aansprekende, wervende teksten kon schrijven voor onze nieuwe site. Teksten waarmee we ons echt konden onderscheiden en die vooral de kern van onze diensten goed zouden weerspiegelen: vertrouwde hulp thuis voor particulieren. TekstMeester is hier bijzonder goed in geslaagd en weet met zijn teksten precies de juiste snaar te raken. Complimenten!”

Saskia Otten, Nova Cura

TopScriptie

topscriptie-logo“Michiel heeft de webteksten voor TopScriptie aangepast en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Michiel werkt erg accuraat en luistert goed naar je wensen. Hij is als geen ander in staat om de juiste tekst te schrijven die onze doelgroep aanspreekt. Het was voor ons erg belangrijk dat de teksten vlot zouden lezen, op de doelgroep waren afgestemd maar tegelijkertijd ook hoog zouden scoren in Google zodat het aantal relevante bezoekers zou stijgen.

Na het plaatsen van de SEO-teksten, behaalden we al snel posities op de eerste pagina van Google voor een aantal populaire zoekwoorden. Inmiddels neemt daardoor niet alleen het aantal bezoekers toe, maar ook het aantal geïnteresseerde klanten. Het uitgebreide zoekwoordenonderzoek blijkt naast de website ook erg nuttig te zijn voor ander promotiemateriaal voor TopScriptie.”

Mirjam de Winter, TopScriptie

Okly Sprookjes

Okly“We zochten een tekstschrijver die onze teksten en boodschap/doel van de sprookjes respecteert, complementeert en aanvult en Michiel doet precies dat! Wij waarderen zijn open manier van samenwerken en zijn enthousiasme waarmee hij onze teksten nakijkt.

We zetten graag onze samenwerking met Michiel voort en ontwikkelen samen nieuwe magische sprookjes voor onze Okly vriendjes!”

Sharon Bernardino, Okly Sprookjes

Hoveniersbedrijf Schmidt

Logo Hoveniersbedrijf Schmidt

“Een aantal jaar geleden toen wij onze website lieten bouwen heeft TekstMeester al onze voorbeeldteksten doorgelezen en aangepast waar nodig. Door zijn inlevingsvermogen heeft hij de teksten zodanig aan weten te passen tot pakkende teksten.

Nu wilden wij onze website uitbreiden om ervoor te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor Google. Michiel heeft de teksten volgens de normen van Google geschreven en is dan ook zeer op de hoogte van de vorderingen van Google. Door zijn geduld en oprechte interesse zijn wij als leek nu ook een hoop informatie over Google, SEO en teksten schrijven rijker.

Michiel bedankt voor je diensten en we komen zeker bij je terug.”

Hoveniersbedrijf Schmidt

Royal Chauffeurs

Logo Royal Chauffeurs

“TekstMeester levert topservice! We zijn al meerdere malen teruggekomen voor het schrijven van de teksten voor onze websites.

We zijn tevreden met de geleverde diensten. Zeker een aanrader.”

Royal Chauffeurs

MM Educatie

“Snel een goede tekst geschreven die precies vat waar ik als bijlesdocent voor sta.

Je ziet gewoon, zelf uitknobbelen (hoe leuk ook), is niet slim. En een prijs die erg meeviel.”

Marcel Melgers