Recensies

Zeer tevreden over de SEO training

Al sinds het begin van The Young Digitals geeft Michiel onze SEO training en daar zijn wij zeer tevreden over!

Profielfoto Marc Pieterse.

Marc Pieterse

Ik zocht iemand die een kei is in zowel SEO als tekstschrijven

Voor het redesign van mijn site wilde ik van tevoren al gelijk rekening houden met SEO en dat niet achteraf pas doen. Om de beste resultaten te halen, zocht ik iemand die een kei is in zowel SEO als tekstschrijven. Via de SEO Podcast kwam ik toen bij Michiel uit.

Ik heb veel samengewerkt met mensen in de marketing en waar je dan vaak tegen aanloopt is dat iemand bijvoorbeeld veel ervaring heeft met tekstschrijven, maar weer minder kennis heeft van andere gebieden, zoals SEO en conversie. Het prettige van de samenwerking met Michiel was dat hij wel die brede kennis heeft en aan heel veel punten tegelijk denkt.

Michiel heeft eerst een uitgebreid SEO-rapport gemaakt met allerlei bruikbare tips waar ik mee aan de slag kan. Hierna heeft hij SEO-teksten geschreven die rekening houden met de juiste keywords. Qua inhoud en stijl ben ik zeer tevreden over de teksten: vlot en overtuigend geschreven in de stijl die ik voor ogen had. Ik ga nu met vertrouwen aan de slag met het redesign van mijn site en weet dat het met de SEO en content wel goed zit!

Profielfoto Marnix de Munck.

Marnix de Munck

Heldere afspraken en online resultaat

Mijn bedrijf Online Creaties webdesign, maakt al een aantal jaar gebruik van de diensten van TekstMeester. Michiel schrijft zowel teksten voor onze eigen website, maar ook voor mijn klanten. Duidelijke communicatie, heldere afspraken en online resultaat maakt dat ik steeds weer voor TekstMeester kies.


Profielfoto Coen Reestman Online Creaties.

Coen Reestman

Het is fijn dat ik weet dat de websites in goede handen zijn

Ik wist dat SEO belangrijk is om succes te behalen met je website. Daarom zocht ik iemand die mooie pakkende teksten kon schrijven die het ook goed doen in Google. Via mijn webbouwer kwam ik toen bij Michiel uit. Hij heeft een zoekwoordenonderzoek gedaan en meerdere mooie SEO-teksten geschreven.


Ik vind het vooral fijn dat Michiel ook extra service biedt. Hij loopt af en toe mijn websites na op SEO-issues en op die manier heb ik heel wat verbeteringen kunnen doorvoeren. Dankzij de SEO-werkzaamheden zijn mijn websites het ook steeds beter gaan doen in Google. Ik ben zelf druk met het geven van trainingen en dan is het fijn dat ik weet dat de websites in goede handen zijn. Michiel zorgt ervoor dat ik op 1 sta voor de belangrijke zoekwoorden en verder heb ik er geen omkijken naar.

Profielfoto Marichelle de Jong.

Marichelle de Jong

Uitstekend geholpen met zoekwoordenonderzoek

Als startend advocatenkantoor is een goede, vindbare website een van de eerste zaken die je geregeld wilt hebben. Michiel heeft ons hierbij uitstekend geholpen met een zoekwoordenonderzoek en een concurrentieanalyse.


We hebben de samenwerking met Michiel als erg prettig ervaren. Iedereen die op zoek is naar een SEO specialist kunnen wij Michiel van harte aanbevelen!

Ik zag al na korte tijd resultaat

Ik heb Michiel gevonden door op Google te zoeken naar iemand met kennis van zaken wat betreft SEO, en uiteraard is iemand pas geloofwaardig als zijn website dan zelf ook bovenin de resultaten staat. Michiel heeft een grondige analyse gemaakt van mijn website en samengevat in een zeer uitgebreid rapport. Na diverse wijzigingen aangebracht te hebben zag ik al na korte tijd resultaat!

Profielfoto Pieter van Engen.

Pieter van Engen

Hoog in Google voor interessante zoekwoorden

Bij het uitbreiden van mijn dienstenpakket zocht ik een SEO-tekstschrijver om mijn nieuwe diensten goed onder de aandacht te brengen en mijn website beter vindbaar te maken. Michiel heeft hier uitstekend bij geholpen. Hij heeft een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd en sterke SEO-teksten geschreven.


Het resultaat mag er zijn. Mijn website staat nu hoog in Google voor enkele interessante zoekwoorden en ik heb al heel wat nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking en heb Michiel inmiddels al ingeschakeld voor meerdere tekstopdrachten.

Jan Raaijmakers

Jan Raaijmakers

Al snel op de eerste pagina van Google

Michiel heeft de webteksten voor TopScriptie aangepast en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Michiel werkt erg accuraat en luistert goed naar je wensen. Hij is als geen ander in staat om de juiste tekst te schrijven die onze doelgroep aanspreekt. Het was voor ons erg belangrijk dat de teksten vlot zouden lezen, op de doelgroep waren afgestemd maar tegelijkertijd ook hoog zouden scoren in Google zodat het aantal relevante bezoekers zou stijgen.


Na het plaatsen van de SEO-teksten, behaalden we al snel posities op de eerste pagina van Google voor een aantal populaire zoekwoorden. Inmiddels neemt daardoor niet alleen het aantal bezoekers toe, maar ook het aantal geïnteresseerde klanten. Het uitgebreide zoekwoordenonderzoek blijkt naast de website ook erg nuttig te zijn voor ander promotiemateriaal voor TopScriptie.

Mirjam de Winter

Mirjam de Winter

Aantal bezoekers op de website verdrievoudigd

TekstMeester levert maatwerk met een goede kwaliteit. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en weet deze op de juiste manier te vertalen naar een websitetekst.

Bij onze samenwerking lag de nadruk op het verbeteren van de vindbaarheid op internet en voor zover is onze missie geslaagd. Het aantal bezoekers op de site is verdrievoudigd. Tot op heden zijn wij dan ook erg tevreden over de samenwerking met Michiel!

Logo Aardnet

Yannick Vincent

Beter vindbaar in Google

Een aantal jaar geleden toen wij onze website lieten bouwen heeft TekstMeester al onze voorbeeldteksten doorgelezen en aangepast waar nodig. Door zijn inlevingsvermogen heeft hij de teksten zodanig aan weten te passen tot pakkende teksten.

Nu wilden wij onze website uitbreiden om ervoor te zorgen dat we beter vindbaar zijn voor Google. Michiel heeft de teksten volgens de normen van Google geschreven en is dan ook zeer op de hoogte van de vorderingen van Google. Door zijn geduld en oprechte interesse zijn wij als leek nu ook een hoop informatie over Google, SEO en teksten schrijven rijker.

Michiel bedankt voor je diensten en we komen zeker bij je terug.

Kwaliteit tegen een scherp tarief

Met het vernieuwen van de website "geef om uw regio" wilden we ook meteen de vindbaarheid vergroten. TekstMeester heeft hiervoor een uitvoerig zoekwoordenonderzoek gedaan en de resultaten verwerkt in alle teksten die hij geschreven heeft. Helemaal in de stijl die we voor ogen hadden.

Niet alleen denkt Michiel mee, hij neemt ook initiatief en toont interesse in het hele proces. Verder levert hij kwaliteit tegen een scherp tarief, nog voor de gestelde deadlines. Voor een volgende opdracht zullen we TekstMeester zeker weer benaderen.

Juridisch correct en toegankelijk

Door de aard van onze dienstverlening in samenhang met onze doelgroep, dienen webteksten zowel juridisch correct als toegankelijk te zijn voor een breed publiek. Michiel slaagt er telkens weer in om dit in een korte termijn te realiseren.

Ook in de toekomst zullen wij gebruik blijven maken van zijn diensten.

Fijne samenwerking tegen redelijke vergoeding

Michiel weet als geen ander de stijl van de organisatie om te zetten in een wervende (website)tekst.

TekstMeester maakt ondertussen deel uit van onze vaste kern van tekstschrijvers. Fijne samenwerking en kwaliteit tegen een redelijke vergoeding. Kortom: een echte aanrader!

Blij dat we voor TekstMeester hebben gekozen

Voor de nieuwe website van ons formulierensysteem hebben we vele teksten herschreven. We hebben besloten om deze te laten controleren door een tekstschrijver. Het mooiste zou zijn als deze persoon ook degene was die het kon vertalen naar het Engels. Waar we alleen al een aantal keer eerder tegenaan zijn gelopen, is het missen van het gevoel voor het product. De schrijvers zijn geen gebruikers van ons product en kunnen zich dus moeilijk inleven in de boodschap die wij willen overdragen.

De website van tekstmeester.nl van Michiel gaf echter vertrouwen. En zoals uiteindelijk blijkt, niet voor niets. Want wat zijn we blij uiteindelijk toch voor een controleslag door een tekstschrijver te hebben gekozen. Michiel bedenkt eerst welke boodschap wij willen overdragen en corrigeert niet alleen, maar verbetert de tekst. Ook de vertalingen naar het Engels waren uitstekend.

logo-Formdesk

Marco Beuk

Zeer fijne samenwerking

Zeer knap hoe Michiel van TekstMeester een oriënterend gesprek kan omzetten in een webtekst en in één keer het verhaal goed weet over te brengen. Ook de professionaliteit wat betreft het zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse waarmee de webtekst zijn geld terugverdient. Zeer fijne samenwerking, ik zie uit naar de volgende samenwerking voor een nieuwe tekst.

Logo_Legro_Autoglas

Jordi Legro

Een complete service

Onze website was duidelijk toe aan nieuwe teksten, waardoor we hoopten op de eerste pagina van Google te komen. Via hetzelfde Google vonden we TekstMeester.

Na wat mailwisselingen met Michiel is hij begonnen met het zoekwoordenonderzoek. Hierna heeft hij perfect de hoofdteksten herschreven. Michiel weet waar hij over praat, hij neemt ook initiatief en levert kwaliteit. Zijn service gaat verder daar waar die van anderen ophoudt. Een echte aanrader dus.

De juiste snaar

Als bedrijf in de markt voor particuliere diensten, zochten we een tekstschrijver die aansprekende, wervende teksten kon schrijven voor onze nieuwe site. Teksten waarmee we ons echt konden onderscheiden en die vooral de kern van onze diensten goed zouden weerspiegelen: vertrouwde hulp thuis voor particulieren.


TekstMeester is hier bijzonder goed in geslaagd en weet met zijn teksten precies de juiste snaar te raken. Complimenten!

Nova_Cura

Saskia Otten

Nova Cura

Open manier van samenwerken

We zochten een tekstschrijver die onze teksten en boodschap/doel van de sprookjes respecteert, complementeert en aanvult en Michiel doet precies dat! Wij waarderen zijn open manier van samenwerken en zijn enthousiasme waarmee hij onze teksten nakijkt.

We zetten graag onze samenwerking met Michiel voort en ontwikkelen samen nieuwe magische sprookjes voor onze Okly vriendjes!

Okly

Sharon Bernardino

Okly Sprookjes

Topservice

TekstMeester levert topservice! We zijn al meerdere malen teruggekomen voor het schrijven van de teksten voor onze websites.

We zijn tevreden met de geleverde diensten. Zeker een aanrader.

Logo Royal Chauffeurs

Said Kafei

Royal Chauffeurs