Gratis SEO-cursus: Maak je website vindbaar


SEO-cursus

Met de SEO-cursus van TekstMeester leer je de basisvaardigheden om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Tegenwoordig begint vrijwel iedereen een zoektocht op internet naar informatie, producten of diensten met een zoekmachine. Komen die mensen dan jouw website tegen of klikken ze allemaal door naar de concurrent?

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een methode om je website beter vindbaar te maken in Google. Op deze manier realiseer je:

  • Meer bezoekersverkeer naar je website
  • Meer klanten, en
  • Een hogere omzet

Leer meer over SEO met de gratis online SEO-cursus

Vaak wordt er nogal vaag en geheimzinnig gedaan over SEO. Alsof zoekmachineoptimalisatie een moeilijke wetenschap is die alleen uitgeoefend kan worden door ervaren en vooral duurbetaalde SEO-specialisten. In de praktijk valt dat echter best mee. Je kunt namelijk al heel veel zelf doen om je website beter te laten scoren in zoekmachines.

Uiteraard moet je dan wel weten waar je precies moet beginnen en hoe je te werk moet gaan. De SEO-cursus van TekstMeester biedt een heldere inleiding in zoekmachineoptimalisatie en vertelt waar je precies op moet letten om je website beter vindbaar te maken. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over SEO en meer succes wil behalen met zijn of haar website.

Inschrijven voor de driedelige videocursus SEO

De gratis SEO-cursus bestaat uit drie delen. In totaal ontvang je 5 korte video’s waarin je een duidelijke uitleg krijgt over zoekmachineoptimalisatie en leert hoe je je website hoger kunt krijgen in de zoekresultaten. De video’s bevatten presentaties met slides, maar je krijgt ook met schermopnames te zien hoe je bijvoorbeeld zoekwoordonderzoek moet doen met de Google zoekwoordplanner.

Als je je aanmeldt voor de cursus ontvang je de videocursus SEO in drie delen via e-mail:

  • Deel 1: zoekwoordenonderzoek. Hoe vind je de juiste zoekwoorden voor je website en hoe kan je je website voor die zoekwoorden optimaliseren?
  • Deel 2: techniek. Hoe richt je je website technisch in om hem goed vindbaar te maken?
  • Deel 3: linkbuilding. Hoe maak je je website populair door linkbuilding en contentmarketing?