SEO-teksten: hoog in Google met een SEO-tekstschrijver

Met SEO-teksten zet je je website op de kaart. En dat telt! Er staan meer dan 600 miljoen websites op het internet. Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw website vinden tussen deze digitale stortvloed aan informatie? Simpel. Door hoog in de zoekmachines te komen op de zoekwoorden die voor jou van belang zijn.

Enkele interessante cijfers:

  • 98% van de internetgebruikers in Nederland maakt gebruik van een zoekmachine om informatie te vinden.
  • 88% gebruikt een zoekmachine als ze op zoek zijn naar een product of dienst.
  • 68% van de potentiële klanten maakt via zoekmachines kennis met nieuwe aanbieders.

Is je website goed zichtbaar in Google of gaan al die bezoekers naar de concurrent? TekstMeester is SEO-tekstschrijver en brengt je website hoger in Google met slimme en effectieve SEO-teksten.

SEO-teksten met de juiste zoekwoorden

Het is natuurlijk belangrijk dat je site gevonden wordt op de juiste zoekwoorden. TekstMeester verricht dan ook eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. Zo richten je SEO-teksten zich op de zoekwoorden:

  • die goed aansluiten bij je producten en diensten;
  • waar maandelijks veel op wordt gezocht in Google; en
  • waar een behapbare concurrentie op zit.

Op deze manier wordt je website beter gevonden en trek je maandelijks een hoop extra bezoekers. En het mooie is: al die bezoekers via zoekmachines kosten je niets! SEO is dan ook een van de effectiefste en goedkoopste vormen van online marketing.

Optimale SEO-webteksten voor bezoekers en zoekmachines

Een hoge positie in Google is natuurlijk mooi, maar uiteindelijk draait het om de bezoeker. Als SEO-tekstschrijver schrijft TekstMeester webteksten die optimaal gericht zijn op zowel zoekmachine als bezoeker. Je SEO-teksten worden standaard voorzien van pakkende titels en omschrijvingen. Deze worden getoond bij je website in de zoekresultaten van Google. Gebruikers klikken zo eerder door naar je site.

SEO-tekstschrijverTekstMeester zorgt ook voor een optimale vormgeving. Lezen van een beeldscherm gaat nu eenmaal 25% langzamer dan van papier. Je ontvangt dus SEO-webteksten die helder en to the point zijn. En makkelijk leesbaar, door slim gebruik van witregels, alinea’s en kopjes.

Ten slotte kun je vertrouwen op een sterke inhoud. Als freelance tekstschrijver is TekstMeester bedreven in het schrijven van effectieve, overtuigende teksten. Je SEO-teksten leveren je dus niet alleen meer bezoekers, maar ook meer klanten op!

SEO-tekstschrijver voor online resultaat

Als SEO-tekstschrijver draagt TekstMeester graag bij aan jouw online succes. Wil je een zichtbare website, meer bezoekers en meer klanten? Neem dan snel contact op. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.