Tekstcorrectie met oog voor detail

tekstcorrectieMet tekstcorrectie van TekstMeester bent u verzekerd van een perfecte, foutloze tekst. Hebt u al een tekst op papier staan, maar twijfelt u of hij wel helemaal correct is? Dan biedt de tekstcorrectieservice van TekstMeester uitkomst.

Met oog voor detail slijpt en schaaft TekstMeester aan uw tekst. Net zolang tot hij perfect is. Alle d’s en dt’s piekfijn in orde, de komma’s en punten op de goede plek en alle puntjes op de i.

Snel een offerte aanvragen? Stuur dan een mail naar info@tekstmeester.nl en voeg uw te corrigeren tekst toe als bijlage. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Tekstcorrectie: spelling, grammatica en interpunctie

Bij tekstcorrectie neemt TekstMeester spelling, grammatica en interpunctie zorgvuldig onder de loep. Waar dat nodig is, worden correcties in de tekst doorgevoerd. Het eindresultaat? Vlekkeloze, onberispelijke teksten waarmee u uitstekend voor de dag komt.

Moet de tekst toch wat intensiever bewerkt worden? Dan kan TekstMeester uw tekst redigeren of herschrijven.

Tekst corrigeren: overtuig uw lezers

tekst corrigerenEen tekst corrigeren? Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan TekstMeester. Laat u namelijk uw tekst corrigeren door TekstMeester, dan kiest u voor precisie, vakkundigheid en kwaliteit. Met onze tekstcorrectieservice bent u verzekerd van een foutloze tekst, waarmee u uw lezer altijd overtuigt. En dat is een echt pluspunt!

Uw tekst is immers uiteindelijk toch uw visitekaartje: spelfouten komen niet professioneel over en kunnen u zelfs klanten kosten. Zeker in het geval van belangrijke teksten, zoals die in uw brochure of op uw website. Maar natuurlijk is tekst corrigeren ook van belang bij andere documenten, bijvoorbeeld scripties of beleidsrapporten. Ook hier kosten spelfouten je geheid punten.

Snel uw tekst corrigeren

TekstMeester houdt graag de vaart erin. Meestal ontvangt u al binnen enkele dagen uw tekst gecorrigeerd en wel retour. Een kostenindicatie? Die hebt u ook razendsnel: stuur uw te corrigeren tekst op naar info@tekstmeester.nl en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.