Tekstcorrectie voor de perfecte tekst

Met tekstcorrectie van TekstMeester ben je verzekerd van een perfecte, foutloze tekst.

Heb je al een tekst op papier staan, maar twijfel je of hij wel helemaal correct is? Dan biedt de tekstcorrectieservice van TekstMeester uitkomst.

tekstcorrectie

Met oog voor detail slijpt en schaaft TekstMeester aan je tekst. Net zolang tot hij perfect is.

  • Alle d's en dt's piekfijn in orde
  • De komma's en punten op de goede plek
  • En alle puntjes op de i

Snel een offerte aanvragen? Stuur dan een mail naar info@tekstmeester.nl en voeg je te corrigeren tekst toe als bijlage. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat.

Tekstcorrectie: spelling, grammatica en interpunctie

Bij tekstcorrectie neemt TekstMeester spelling, grammatica en interpunctie zorgvuldig onder de loep. Waar dat nodig is, worden correcties in de tekst doorgevoerd. Het eindresultaat? Vlekkeloze, onberispelijke teksten waarmee je uitstekend voor de dag komt.

Moet de tekst toch wat intensiever bewerkt worden? Dan kan ik je tekst redigeren of herschrijven.

Dit zeggen klanten over tekstcorrectie van TekstMeester

Adriaan Verheul

Michiel heeft voor mij de tekstcorrectie verzorgd van de vertaling naar het Nederlands van mijn roman "A Clean Death". Michiel heeft zeer grondig en snel gewerkt, met aandacht voor zowel details als voor de grote lijnen.

Prettig en snel in de communicatie, ik raad hem graag aan voor iedereen die verbetering zoekt van een tekst bestemd voor publieke consumptie.

Adriaan Verheul

Schrijver

Profielfoto Steve l'Homme.

Ik ben kinderboekenschrijver en Tekstmeester doet voor mij alle correcties.

Michiel is vakkundig, taalkundig, efficiënt, betrouwbaar en snel. Michiel denkt met je mee en overlegt keurig met jou als er een probleem is. Michiel verstaat zijn vak en is: the man for the job.

Steve l'Homme

Kinderboekenschrijver

Tekst corrigeren: overtuig je lezers

Een tekst corrigeren? Dat kun je met een gerust hart overlaten aan TekstMeester.

Laat je namelijk je tekst corrigeren door TekstMeester, dan kies je voor precisie, vakkundigheid en kwaliteit. Met tekstcorrectie van TekstMeester ben je verzekerd van een foutloze tekst, waarmee je je lezer altijd overtuigt. En dat is een echt pluspunt!

tekst corrigeren

Je tekst is immers toch je visitekaartje: spelfouten komen niet professioneel over en kunnen je zelfs klanten kosten. Zeker in het geval van belangrijke teksten, zoals die in je brochure of op je website.

Maar natuurlijk is tekst corrigeren ook van belang bij andere documenten, bijvoorbeeld scripties of beleidsrapporten. Ook hier kosten spelfouten je geheid punten.

Snel je tekst corrigeren

TekstMeester houdt graag de vaart erin. Meestal ontvang je al binnen enkele dagen je tekst gecorrigeerd en wel retour.

Een kostenindicatie? Die heb je ook razendsnel: stuur je te corrigeren tekst op naar info@tekstmeester.nl en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.