TekstMeester levert maatwerk

Iedere opdracht is uniek. Waarom zou u dan ook genoegen nemen met standaardoplossingen en standaardtarieven? TekstMeester levert maatwerk in zowel werkwijze als prijs. Zo bent u er zeker van dat alle geleverde diensten volledig zijn afgestemd op uw wensen en dat het tarief in de juiste verhouding staat tot de opdracht. Wel zo prettig!

Werkwijze

Elk project is anders. Tussen brochureteksten voor een designbureau en webteksten voor een notariskantoor zit nu eenmaal een wereld van verschil. TekstMeester verdiept zich van tevoren grondig in het onderwerp en uw organisatie. In een persoonlijk of telefonisch gesprek bespreken we uw wensen ten aanzien van de te leveren teksten. We brengen doel, doelgroep en boodschap nauwkeurig in kaart, zodat het eindresultaat ook echt wordt wat u voor ogen heeft.

Bij redactie of correctie van teksten en bij vertalingen is nadere achtergrondinformatie meestal niet nodig. Op basis van de teksten kunnen we dan snel aan de slag. Via het contactformulier op de site kunt u uw tekstbestanden direct meesturen.

Als precies duidelijk is wat uw wensen zijn en hoe het project eruit ziet, ontvangt u een vrijblijvende offerte. De offerte bevat een beschrijving van het project, een planning en een prijsstelling.

Tarieven

TekstMeester levert ook maatwerk in zijn tarieven. We stemmen het kostenplaatje geheel af op aard, complexiteit en deadline van het project. Op deze manier is de prijs altijd reëel en op maat.

TekstMeester hanteert bij voorkeur een fixed price. In de offerte wordt dan een vaste totaalprijs vermeld waarvoor het project wordt uitgevoerd. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.